Comenzi & Info: 0734 379 834

Panourile de protectie din Plexiglas, de ce sunt atat de utile

Panou protectie plexiglasOdata cu aparitia noului Coronavirus, care a determinat oamenii sa gaseasca modalitati rapide de a se proteja de infectare, panourile de protectie au devenit acum o necesitate in farmacii, magazine alimentare, supermarket-uri, institutii publice, benzinarii sau alte companii care lucreaza direct cu clientii.

Pe masura ce aceasta criza a sanatatii continua sa se agraveze in intreaga lume, acest tip de produs, care cu cateva luni in urma era aproape inexistent, va deveni unul elementele de baza in toate spatiile comerciale.

De ce sunt atat de utile panourile de protectie din Plexiglas?

Acesti pereti despartitori de protectie reduc riscul de contaminare cu Coronavirus prin stranut sau tuse. Sunt utili, atat pentru a ne proteja proprii angajati, cat si clientii. Pe langa utilitatea lor practica, panourile transparente ofera clientilor un plus de siguranta, ceea ce ii va determina sa faca in continuare cumparaturi din magazinul tau.

Panourile produse de noi sunt foarte rezistente, stabile si usor de dezinfectat. Datorita materialului de calitate, nu exista riscul de a se matui atunci cand este dezinfectat cu solutii pe baza de alcool.

In aceasta perioada dificila, este foarte important ca orice companie sa ia in serios masurile de igienta / protectie, indiferent de natura lor. Protejarea angajatilor si a clientilor nostri ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate.

In timp ce unele companii sunt pe cale sa isi intrerupa activitatea, altele trebuie sa ramana deschise pentru a oferi oamenilor produse si servicii esentiale. Daca te afli in a doua categorie, e bine sa iei in calcul achizitionarea de panouri de protectie din Plexiglas.

Cum ne pot proteja peretii de protectie?

Panourile transparente impiedica germenii, provocati de stranut sau tuse, sa se transmita de la client la vanzator sau invers. Dupa cum stim, cele mai frecvente modalitati de transmitere a Coronavirusului sunt cele prin tuse/stranut. Acesta este principalul motiv pentru care panourile de protectie pot limita raspandirea virusului.

Protectie plexiglas coronavirus

Care este dimensiunea potrivita? 

Compania noastra produce panouri in 4 dimensiuni standard: 100×80 cm, 100×60 cm, 80×80 cm si 80×60 cm (L x h). Inainte de a plasa comanda, e bine sa masori tejgheaua sau pupitrul unde va fi amplasat. Masoara cu atentie lungimea si ia in calcul ca aceasta trebuie sa aiba minim 63 cm. De asemenea, masoara si inaltimea tejghelei. In functie de asta, alege panoul cu inaltimea ideala, astfel incat inaltimea totala (tejgea + panou) sa depaseasca inaltimea casierului.

Pe langa formatele standard, producem panouri de protectie din plexiglas de 3 si 4 mm in orice dimensiune atipica. Pentru acestea solicita o oferta personalizata.

 

Articole similare