Comenzi & Info: 0734 379 834

Mapele de prezentare pentru afacerea ta

Intalnirile de afaceri, conferintele, trainingurile, seminariile, evenimentele de formare, evenimentele promotionale sunt de obicei pline cu prezentari si rapoarte pentru care, pentru a fi mai facil de accesat ai nevoie de mape de prezentare. Pentru ca acestea sa nu fie unele plictisitoare, anoste, care nu exprima nimic, iti sugeram sa optezi pentru mape personalizate. Mapele personalizate sunt indispensabile, ele fiind unul dintre cele mai bune instrumente de markenting.

Cu ajutorul mapelor de prezentare personalizate, prima impresie va fi cea mai buna. Daca tot este nevoie sa folosesti o mapa atunci de ce sa nu o folosesti in avantajul tau. Personalizeaza-o cu datele si logo-ul tau. Aceste mape vor fi intotdeauna in centrul atentiei, datorita materialelor pe care le contin, prin urmare brand-ul tau va fi in centrul atentiei. Companiile vor ajunge la publicul tinta si se vor evidentia printre competitori.

Nu este nici o indoiala ca mapele personalizate vor afisa profesionalismul companiei tale. Imaginea este totul cand vine vorba de promovarea companiei.

Desi ai putea crede ca acestea sunt scumpe, ele au preturi la indemana companiilor cu buget redus si nu esti obligat sa realizezi cantitati impresionante.

mape prezentare

Pe site-ul nostru, cartidevizita24.ro, poti comanda si mape personalizate, iar numarul minim de mape este 20 buc, ceea ce le face accesibile pentru orice fel de comapanie. Totodata iti oferim un design profesional pentru mapele printate la noi, la preturi foarte accesibile.

Livrarea mapelor de prezentare se poate face oriunde pe teritoriul Romaniei, ba mai mult in Bucuresti transportul este gratuit.

Mapele personalizate pot fi printate color pe carton lucios/mat, satinat sau texturat de 300 gr/mp respectiv 250 gr/mp. In functie de nevoi, acestea pot fi mape personalizate cu un singur big, sau mape personalizate cu doua biguri, pentru situatia in care va doriti o mapa incapatoare. In mapele cu 2 biguri (plieri) incap pana la 30 de coli A4 de 80gr/mp, iar in mapele cu un singur big pot incapea pana la 20 de coli A4. Din punct de vederea al pretului, nu exista diferenta, asa ca poti opta pentru cea care iti este utila.

De asemenea, daca mapa de prezentare va fi cu doua biguri, si buzunarul va fi cu doua biguri pentru plus de spatiu. Buzunarul aplicat mapelor este prevazut ca doua taieturi pentru cartea de vizita. Unele mape personalizate pot avea si clipsuri-suport pentru CD sau DVD in functie de preferinte. La comanda sa pot face si mape in formate atipice, cu diferite aplicatii sau moduri de inchidere

Nu ezita in a comanda mape personalizate pentru afacerea ta. Profita de oportunitate pentru a-ti face publicitate!