Comenzi & Info: 0734 379 834

Modele noi de carti de vizita adaugate (iulie 2017)

Desi avem cateva sute bune de modele de carti de vizita realizate special pentru cartidevizita24.ro, ne-am dat seama ca nu avem timp sa le urcam pe site. Si asta datorita fluxului mare de comenzi.

Cu toate acestea, ne-am propus ca pana la sfarsitul anului 2017 sa avem uploadate pe site o gama de minim 400 de modele de carti de vizita. Pana vom atinge numarul propus, zilele acestea am mai urcat o serie de modele pe care va invitam sa le aveti in vedere.

Pentru a comanda modelul preferat, da click pe imagine.

 

carti de vizita florarie
Model carti de vizita Florarie 02

Este destinat, in principal, florariilor, designer-ilor florali sau firmelor care se ocupa cu organizarea evenimentelor


carti vizita veterinar
Model carti de vizita Veterinar 06

A fost conceput pentru cabinete veterinare, medici veterinari, farmacii sau pet shop-uri. Se poate printa atat pe o fata, cat si fata-verso.


carti vizita hairstylist
Model carti de vizita Hairstylist 08

Model gratuit pentru saloane de infrumusetare, hairstylisti sau frizeri. Are un design minimalist care va face din cartea ta de vizita un accesoriu util.


carti de vizita service auto
Model carti de vizita Service Auto 02

Ideal pentru companii din domeniul auto, precum ateliere, spalatorii auto, etc. Poate fi usor adaptat nevoilor tale, putat fi inlocuite elemente de la coloristica pana la fonturi.


carti vizita stomatolog
Model carti de vizita Dentist 17

Model de carte de vizita pentru medici dentisti, clinici dentare, medic implantolog, tehnician dentar, etc. Printabil pe ambele fete, se poate dovedi a fi foarte util, deoarece spatele cartii de vizita poate beneficia de un tabel cu programari, care iti va face munca mai usoara atat tie, cat si pacientilor.


carti de vizita make-up
Model carti de vizita Make-up Artist 07

Un model convingator de carte de vizita pentru make-up artisti sau saloane de infrumusetare. Poate fi printat in format standard 90x50mm sau 85x55mm.

Articole similare