Comenzi & Info: 0734 379 834

Modele gratuite de carti de vizita pentru hairstylisti

Cartile de vizita reprezinta un atu de care trebuie sa profitam indiferent de domeniul de activitate. Atunci cand lucrezi si interactionezi zilnic cu zeci de clienti, cartile de vizita reprezinta una din cele mai usoare modalitati de a-i arata clientului ca vrei sa colaborati in continuare si ca astepti doar un telefon sau un mail pentru a te pune “la treaba”.

Acest lucru este valabil si pentru hairstylisti care lucreaza in saloane de infrumusetare sau ca freelanceri. Ca atare, le oferim acestora posibilitatea de a-si alege unul din modelele noastre gratuite pentru domeniul lor de activitate. Mai jos puteti gasi o galerie cu cateva modele de carti de vizita pentru hairstylisti sau puteti accesa pagina modele carti de vizita  salon de infrumusetare.

[Da click pe imagine pentru a comanda modelul ales]

Model carti de vizita Haistylist -06-

carti vizita hairstylist


Model carti de vizita Haistylist -01-

carti vizita hairstylist


Model carti de vizita Haistylist -07-

carti de vizita hairstylist


Model carti de vizita Haistylist -08-

carti vizita hairstylisti


Model carti de vizita Haistylist -05-

carti vizita hairstylist


Model carti de vizita Haistylist -04-

carti vizita hairstylist


Model carti de vizita Haistylist -02-

carte vizita hairstylisti


Model carti de vizita Haistylist -03-

carti vizita hairstylist

Cum comand modelul preferat:

  • Intra pe pagina modelului ales, dand click pe imagine. Completeaza campurile din tabul “comanda”. Selecteaza tipul cartonului, cantitatea si finisarile.
  • Trimite comanda pe mail (comenzi@cartidevizita24.ro). Mailul trebuie sa contina numele modelului ales, tipul cartonului, cantitatea si datele de contact si livrare.

Transportul cartilor de vizita este gratuit in Bucuresti. In celelalte localitati din tara, transportul este 12 lei (+TVA). Daca se achita ramburs, se mai adauga 5 lei (+TVA) – taxa de ramburs curier.

Pentru valoarea cartilor de vizita, acceseaza pagina preturi carti de vizita.

Articole similare