Comenzi & Info: 0734 379 834

Modele de carti de vizita pentru agentii imobiliare

Cartile de vizita sunt foarte importante, indiferent de domeniul in care activam. Dar cand vine vorba de domenii in care avem zeci de intalniri zilnic, atunci cartile de vizita devin vitale. Agentii imobiliari fac parte, fara indoiala, din aceasta categorie. De aceea, punem la dispozitia reprezentantilor de agentii imobiliare, modele de carti de vizita ready-to-print. Atat modelele propriu-zise, cat si personalizarea acestora sunt GRATUITE.

In functie de complexitatea fiecarui model, acestea pot fi printate atat pe carton (standard, texturat, sidefat sau reciclat), cat si pe plastic semitransparent sau folie magnetica.

Cum comand modelul preferat.

Intra pe pagina modelului ales si completeaza campurile din tab-ul  “comanda”. Selecteaza cantitatea, tipul cartonului pe care vrei sa iti realizam cartile de vizita si finisarile. De asemenea, vom avea nevoie de datele ce urmeaza a fi printate pe cartile de vizita + datele de contact, pentru a ti le putea livra.

Transport cartilor de vizita se face in toata tara, in maxim 24 de ore. In Bucuresti, transportul este gratuit indiferent de cantitatea comandata. In tara, oferim transport gratuit pentru comenzi de minim 500 buc. Pentru comenzi mai mici, costul transportului este 12 lei (+TVA). In cazul in care se achita ramburs, se mai adauga o taxa de 5 lei (+TVA) – taxa ramburs curier.

Pentru a vedea toate modele din categoria “imobiliare”, acceseaza pagina carti de vizita agentie imobiliara sau rasfoieste prin galeria de mai jos.

model carte de vizita agentie imobiliara   agentie imobiliara transparent

carti de vizita agentie imobiliara   carti vizita imobiliare

Agentie imobiliara 07 transparent   carti vizita imobiliare

carte vizita agentie imobiliara   carti vizita imobiliare

carti vizita agentie imobiliara   carti de vizita imobiliare

Carti de vizita agentie imobiliara 09   Carti de vizita Agentie imobiliara 06

Articole similare