Comenzi & Info: 0734 379 834

Cartile de vizita, moderne sau clasice, utile in orice afacere

carti vizita straightCartile de vizita reprezinta cardul business al fiecarei companii, cu ajutorul careia se promoveaza si mentine contactul cu clientii si partenerii sau potentialii colaboratori. Cartile de vizita sunt una dintre metodele de promovare si de realizare a publicitatii intr-un mod foarte eficient si, in acelasi timp, foarte simplu. Schimbul de carti de vizita poate fi realizat cu orice ocazie, chiar si in afara orelor de munca.

O carte de vizita care sa atraga atentia trebuie sa fie bine gandita si sa aiba un design simplu, sau, dimpotriva, unul foarte controversat. Majoritatea persoanelor si companiilor prefera sa includa logo-ul companiei pe cartea de vizita, pentru a produce un efect vizual rapid si pentru a personaliza intr-un mod cat mai reprezentativ acel obiect care ii va ajuta sa isi extinda afacerea. In foarte multe dintre cazuri, cartea de vizita este un simplu mod de a oferi date de contact, fara a mai fi nevoie ca acestea sa fie notate intr-o agenda sau in telefon.

Indiferent de scopul folosirii lor, cartile de vizita sunt accesorii utile, practice, care denota un interes ridicat pentru imaginea promovata si un nivel inalt de profesionalism. Crearea cartilor de vizita este posibila in fiecare oras de pe teritoriul Romaniei, iar comandarea lor poate sa fie facuta online, sau prin telefon, iar transportul cartilor de vizita finalizate are loc de cele mai multe ori la sediul companiei, in cel mai scurt timp posibil.

Preturile cartilor de vizita depinde de culoarea dorita si de design, dar si de numarul de carti de vizita dorite. Materialele acestora vor fi alese de catre client. Cele mai frecvente materiale utilizate in realizarea acestora sunt cartonul, cartonul lucios si cartonul special texturat. Cartile de vizita sunt, de obicei, ieftine si nu ar trebui sa reprezinte un efort financiar deosebit.

Cele mai noi tehnologii includ si coduri QR pe cartile de vizita, care pot fi scanate cu ajutorul smartphone-ului si care se dovedesc a fi utile persoanelor obisnuite sa munceasca in viteza si sa se foloseasca de tehnologii de varf. Cel mai important lucru in crearea unor carti de vizita de calitate este corectitudinea datelor printate, astfel incat scopul principal al promovarii sa fie indeplinit.

Articole similare