Comenzi & Info: 0734 379 834

Cartea de vizita, cea mai ieftina metoda de informare si promovare

carti vizita carton satinatIn era informatiei si a tehnologiei, orice persoana care este familiarizata cat de putin cu grafica, ar fi capabila sa creeze un design pentru o carte de vizita. Diferenta dintre o carte de vizita realizata de catre un amator si una realizata de profesionisti, este eficienta de care va da dovada cartea de vizita in reprezentarea afacerii dumneavoastra.

O carte de vizita nu trebuie sa fie neaparat inovativa pentru a va ajuta sa creati noi contacte si posibile oportunitati de colaborare. Atat persoanele care muncesc pe cont propriu, cat si companiile, au scopul comun de a informa. Asadar, cartea de vizita trebuie sa contina informatii cat mai concrete si mai bine evidentiate, precum numele si prenumele, numarul de telefon, adresa website-ului acolo unde este cazul, adresa sediului daca acesta exista si o eventuala fotografie. Logo-ul companiei sau numele artistului, medicului, etc., este important de evidentiat pentru a face cat mai usor contactul vizual cu persoanele interesate.

O carte de vizita prea incarcata, prea colorata sau una care nu evidentiaza in mod concret nicio informatie, este o carte de vizita care nu va fi de folos. Un bun contrast, un material potrivit, un finisaj de calitate si fonturi create in relief, acolo unde este cazul, sunt principalele elemente care conteaza in cazul aspectului unei carti de vizita.

Strategiile referitoare la culorile care au un efect psihologic pozitiv sunt binevenite in aceste situatii, avand in vedere multitudinea de documente, culori si contraste cu care are de-a face orice persoana in fiecare zi. Dintr-o multitudine de materiale concepute in mod mediocru, o carte de vizita bine conceputa, bine gandita, care sa iasa in evidenta prin simplitate, bun gust si eleganta, este accesoriul de care are nevoie orice afacere, indiferent de aria de activitate.

Formele atipice ale acestor unelte de informare sunt binevenite in aceleasi conditii. Spre exemplu, in cazul unui make-up artist, cartea de vizita poate sa ia forma unei palete de culori, sau in cazul unei agentii de turism, cartea de vizita poate sa fie asemanatoare unei valize. In schimb, atunci cand dimensiunile sunt prea mari, prea mici, sau depasesc limitele profesionale, alegerea potrivita este intoarcerea la simplitate.

Articole similare