Comenzi & Info: 0734 379 834

Aspectul cartii de vizita reflecta imaginea companiei

carte vizita orange waveO carte de vizita este cel mai eficient accesoriu pentru informarea clientilor si a partenerilor cu privire la datele de contact ale unei companii, dar si pentru informarea cu privire la serviciile de care pot beneficia acestia din partea persoanei care le ofera cartea de vizita.

Pentru a informa potentialii clienti in legatura cu datele de contact ale companiei, cartea de vizita trebuie sa contina in mod obligatoriu numele si logo-ul companiei, numele persoanei, functia acesteia si rolul sau in companie, adresa companiei pe care o reprezinta, codul postal, numerele de telefon la care poate fi gasit, un numar de fax, o adresa de email si website-ul aferent companiei. In cazul in care alte informatii sunt considerate necesare, cartea de vizita poate sa contina informatii atat pe fata, cat si pe verso.

Design-ul cartii de vizita trebuie sa fie realizat in asa fel incat acest accesoriu sa nu aiba un aspect incarcat sau informatii greu de observat. Rolul cartii de vizita este de a informa in cel mai scurt timp referitor la datele de contact si la domeniul de activitate al companiei. De asemenea, intervalul orar in care compania poate sa ofere consultanta este important de inclus pe cartea de vizita.

Situatiile in care potentialii clienti isi amintesc de serviciile companiei pe care o reprezentati, insa nu au posibilitatea de a-si aminti datele de contact sau adresa acesteia, sunt des intalnite. De aceea, cartea de vizita este o unealta foarte utila in astfel de situatii si este un prilej de a castiga clienti. In ceea ce priveste aspectul acesteia, marimea fontului, culoarea si stilul, sunt foarte importante.

Majoritatea companiilor incearca sa creeze carti de vizita care sa aiba un aspect distinctiv fata de alte carti de vizita de acelasi fel, insa o astfel de unealta se poate dovedi a fi inutila atunci cand este prea colorata, cand scrisul nu este vizibil datorita contrastului foarte slab, sau atunci cand exprima orice altceva decat profesionalismul. Impresia pe care o lasa cartea de vizita potentialului client este foarte importanta. De asemenea, un aspect invechit sau demodat poate sa lase o impresie proasta. De aceea, sfatul profesionistilor din domeniu poate sa se dovedeasca util in aceste situatii.

Articole similare