Comenzi & Info: 0734 379 834

Alege culoarea perfecta pentru cartea ta de vizita

culori pentru cartea de vizitaAtunci cand te ocupi de o anumita ramura din afaceri logo-ul si cartea de vizita sunt cele care te vor diferentia si te vor face sa iesi in evidenta. Deci trebuie sa faci in asa fel incat logo-ul sa reprezinte foarte bine afacerea pe care o detii, iar cartea de vizita sa il completeze si sa atraga cat mai multi clienti, deci sa fie una cu personalitate, dar care sa inspire si incredere in acelasi timp.

Personalizarea cartii de vizita

Sa ai o carte de vizita personalizata in functie de tipul afacerii tale, dar si de dorintele tale este un lucru important intr-o lume in care trebuie sa te diferentiezi de altcineva care conduce o afacere asemanatoare. Un astfel de proces trebuie sa te ajute sa iesi in evidenta si sa atragi mai multi clienti, dar trebuie, in acelasi timp, sa fii atent la potrivirea dintre afacerea pe care o conduci si stilul cartii de vizita, pentru ca orice neconcordanta ar putea sa trimita un mesaj gresit si sa alunge potentialii clienti. Daca ai sub patronaj o afacere care se ocupa de lucruri serioase ar trebui sa ai o carte de vizita care sa reflecte acest lucru, adica sa nu ai culori tipatoare pe ea sau vreun model care sa aiba o nota jucausa. Iar la polul opus se afla afacerile care se ocupa de o latura mai vesela a societatii, cum ar fi organizarea de petreceri pentru copii, si care au nevoie de niste carti de vizita mai haioase, care sa lase impresia de voiosie.

Culoarea, un aspect esential

Chiar daca uneori culoarea cartilor de vizita este un aspect trecut cu vederea acesta este unul esential in ceea ce priveste mesajul care trebuie transmis. Cum spuneam mai sus, unele afaceri au nevoie sa transmita un mesaj mai vesel, altele unul mai serios prin intermediul cartilor de vizita. Iar o importanta parte din mesaj este transmisa prin intermediul culorii sau culorilor de pe aceasta. O carte de vizita alba este una clasica, folosita de foarte multa lume, dar care in acelasi timp nu va reusi sa te evidentieze daca nu exista pe aceasta elemente care sa atraga, cum ar fi un logo deosebit sau culoarea scrisului. La celalalt pol se afla negrul care are in sine o nota de eleganta si de sofisticat, iar pusa pe o carte de vizita poate sugera putere. Alaturi de aceasta culoare merge foarte bine o imprimare a scrisului in argintiu sau auriu pentru a desavarsi eleganta pe care vrei sa o transmiti. Negrul si albul sunt variantele mai clasice si cu uzitarea cea mai mare, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa le foloseasca, asa ca orice alta culoarea poate fi folosita pentru a avea o carte de vizita de efect.

Pe o carte de vizita poate fi folosita orice culoare doresti, dar cu conditia ca aceasta sa transmita esenta afacerii pe care o conduci, pentru ca in caz contrar aceasta se poate intoarce impotriva ta si poate sa iti alunge potentialii clienti si cu siguranta nu iti doresti acest lucru.

Articole similare