Comenzi & Info: 0734 379 834

5 motive pentru care inca mai ai nevoie de carti de vizita

De ce sa folosesti carti de vizita in epoca digitala, cand toata lumea, de la mic la mare are in mana un dispozitiv? Nu este cartea de vizita inutila sau de moda veche?

Ei bine nu. Iata 5 motive pentru care ar trebui sa ai carti de vizita pentru tine sau afacerea ta, indiferent ca este mica sau mare.

carti de vizita

1. Dispozitivele digitale sunt in mainile tuturor dar asta nu inseamna neaparat ca este mai usor de oferit cuiva informatiile tale de contact.
Informatiile se pot trimite pe email, dar acest lucru presupune sa faci rost de adresa de email, sa introduci informatiile, sa iti functioneze internetul in acel moment.
Gandeste-te cat de usor ar fi cu o carte de vizita.
O sa spui ca unele dispozitive digitale, cum ar fi telefoanele Android sau dispozitivele iPhone, permit transmiterea de informatii de la un telefon la altul, dar numai de la un telefon compatibil la altul. Sansele ca toti interlocutorii sa aiba acelasi tip de telefon sunt mici, ceea ce face cartile de vizita mult mai utile.

2. Cartile de vizita nu sunt indisponibile, nu depind de conectivitatea la internet. Acestea pot fi folosite si in locuri unde telefonul tau mobil va fi inchis, de exemplu in avion, la teatru, in spital, in zone rurale indepartate unde semnalul mobilului tau nu este atat de bun.

3. Cartile de vizita fac parte din imaginea companiei tale si inspira incredere.
Oamenii doresc sa aiba de a face cu afaceri pe care le considera de incredere, iar cartea de vizita te reprezinta, este prima impresie.

4. Cartile de vizita te promoveaza
Atunci cand distribui o carte de vizita promovezi afacerea ta. Ea permite clientului sa se foloseasca de date pentru a te contacta si astfel poate deveni clientul tau, sau pur si simplu face atunci cunostinta cu businessul tau, vede logo-ul tau, iar pe viitor va sti la cine sa apeleze.

5. Cartile de vizita sunt necesare pentru a face tranzactii in anumite situatii si / sau culturi.
Schimbul de carti de vizita este esential pentru stabilirea relatiilor de afaceri in multe tari. De exemplu, in Hong Kong, daca ti se ofera o carte de vizita si nu oferi una la schimb, colaborarea se incheie in acel moment.
Si in Japonia, calitatea cartii de vizita vorbeste despre modul in care actionezi tu sau afacerea ta.

Prin urmare cartile de vizita sunt inca necesare. Chiar daca s-ar putea spune ca sunt de moda veche, cartile de vizita se dovedesc a fi o modalitate mai rapida si mai usoara de impartasi informatii cu alti oameni de afaceri, potentiali clienti.
Chiar si in era digitala cartile de vizita sunt cele mai bune modalitati de a le reaminti/ a face cunoscut businessul tau si de ce nu un mod bun si ieftin de promovare.

Articole similare